Bij zijn afscheid als wethouder van de gemeente Beek is Thijs van Es op donderdagavond officieel benoemd tot erelid van BBB-NDB. De benoeming vond plaats tijdens een feestelijke receptie ter ere van zijn jarenlange inzet voor de gemeente en de partij.

Thijs van Es heeft gedurende 25 jaar met toewijding en passie de belangen van de Beekse gemeenschap behartigd. Zijn inzet als commissielid, raadslid en later wethouder heeft bijgedragen aan talloze verbeteringen in de gemeente, vooral in het sociale domein. Zijn moto blijft “we laten niemand in de kou staan”.

Tijdens de ceremonie sprak het dagelijks bestuur van de BBB-NDB, lovende woorden over van Es: “Thijs heeft zich onvermoeibaar ingezet voor onze partij en onze gemeente. Zijn visie en vastberadenheid hebben Beek naar nieuwe hoogten getild. Het is dan ook met trots en dankbaarheid dat we hem tot erelid benoemen.”

Thijs van Es zelf was ontroerd door de eer die hem ten deel viel. “Het was een voorrecht om deel uit te maken van dit geweldige team en om Beek vooruit te helpen,” zei hij. “Deze benoeming raakt me diep, en ik zal mijn betrokkenheid bij de gemeenschap en de partij voortzetten, zij het vanuit een andere rol.”

De benoeming van Thijs van Es tot erelid markeert een welverdiend hoogtepunt in zijn politieke carrière en onderstreept de waardering voor zijn inzet en toewijding aan de gemeente Beek en BBB-NDB. De partij en de gemeenschap kijken vol vertrouwen uit naar een nieuwe fase waarin Van Es zijn ervaring en kennis blijft delen.

 

Foto: Mitchell Giebels