Tijdens de raadsvergadering van 25 maart j.l. zijn de heer Chris Gijzen (24 jaar) en mevrouw Monika Blanek (30 jaar) benoemd tot commissielid voor BBB-NDB. De heer Hielke Hoogland (37 jaar) is tijdens de raadsvergadering van 22 april j.l. benoemd tot commissielid voor BBB-NDB.

Chris is geboren en getogen in Beek en volgt momenteel een studie journalistiek in Tilburg. Verder is Chris werkzaam als militair bij de Nationale Reserve. In zijn vrije tijd is Chris gitarist bij de Baekerhofkapel en al vele jaren actief bij Kindervakantiewerk Beek. Chris gaat namens BBB-NDB plaatsnemen in de commissie Bestuurszaken

Monika is geboren in Polen en sinds 2010 verhuisd naar Nederland. In Polen was ze reeds politiek actief. Nu is Monika benoemd namens BBB-NDB in de commissie Inwonerszaken. Monika is als vrijwilligster zeer nauw betrokken bij WOP de Carmel waar zij samen met andere vrijwilligers de activiteiten coördineert voor bewoners van de Carmelflats.

Het WOP organiseert activiteiten voor jong en oud, veel burendiensten en in de huidige coronatijd worden wekelijks maaltijden bereid en rondgebracht in de wijk voor mensen die het nu extra moeilijk hebben in deze tijd.

Hielke Hoogland woont met zijn gezin in Neerbeek en werkt als medewerker klantenservice bij M2 Trading en heeft vele hobby’s waarvan het gezellig samenzijn met vrienden een van de belangrijkste is. Een spontaan leergierig iemand, die zich, net als zijn nieuwe collega’s voor meer dan 100 % gaat inzetten voor de Beekse gemeenschap. Hielke is benoemd namens BBB-NDB in de commissie Grond Gebied Zaken.

 

 

BBB-NDB wenst Chris, Monika en Hielke veel succes in hun nieuwe functie en uitdaging.

Samen Vooruit!