Burger Belangen Beek – Nieuwe Democraten Beek (BBB-NDB) is verheugd de benoeming van Dennis van Es als de nieuwe fractievoorzitter sinds 2 oktober 2023 aan te kondigen.

BBB-NDB heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een betrouwbare en stabiele lokale partij, die onvermoeibaar werkt aan het welzijn van de gehele Beekse bevolking. Als dé lokale partij in Beek, is BBB-NDB nauw verweven met de gemeenschap. De partij is trots op haar bereikbaarheid en benaderbaarheid, waarbij integere en gewone mensen, die onverminderd opkomen voor de Beekse belangen en samenwerking niet schuwen, zich inzetten voor Beek en haar inwoners.

Dennis van Es is geen onbekende in de Beekse politiek. Hij heeft zich door de jaren heen onderscheiden door zijn sterke betrokkenheid bij de gemeenschap en zijn vastberadenheid om de belangen van Beek te behartigen. In reactie op zijn benoeming verklaarde Dennis van Es: “Ik ben vereerd en enthousiast om de rol van fractievoorzitter binnen BBB-NDB op me te nemen. Ik ben vastbesloten om ons werk voort te zetten voor het welzijn van Beek en haar inwoners. Samen met ons toegewijde team wil ik ervoor zorgen dat BBB-NDB een bereikbare en benaderbare partij blijft, samen vooruit!”

Your Content Goes Here