#7 Miranda van Reenen

Miranda van Reenen, 56 jaar, woonachtig in Geverik met man en oudste zoon. In het dagelijkse leven werk ik voor UWV als Adviseur Intensieve Dienstverlening waarbij ik mensen die na een ziekteperiode een WIA keuring hebben gehad coach en help om -in hun eigen tempo- weer mee te gaan doen in de maatschappij.  Sinds Corona vanuit huis, en daarom ben ik blij met het gezelschap van Bobbie, onze eerste hond. Door haar kom ik nog eens buiten! Al sinds 2006 ben ik raadslid voor BBB-NDB. Ik koos bewust voor een lokale partij om zó vanuit de lokale kracht, zonder inmenging van een landelijk programma of bestuur uitsluitend de belangen van de Beekse inwoners te kunnen dienen. In Beek hebben we een fantastisch verenigingsleven waarbij er een verwevenheid is en iedereen elkaar helpt op de momenten dat dit nodig is. Met enorm veel betrokken vrijwilligers. Daar ben ik enorm trots op, en ook dat de Gemeente Beek door de financiële stabiliteit het voorzieningen niveau en minimabeleid tip-top is. Graag wil ik mijn opgebouwde ervaring voor u blijven inzetten. Stem op mij voor een financieel gezonde gemeente in de toekomst zodat we een goede ondersteuning kunnen bieden aan verenigingen en minima en kunnen investeren in de leefbaarheid van kleine kernen.